Medi XXI GSA

Som una empresa valenciana (de la Ribera Alta del riu Xúquer) anomenada Medi XXI GSA i SIDEINFO® és un dels nostres projectes innovadors. SIDEINFO® és l’acrònim de Sistema de Defensa contra Incendis Forestals i és un projecte per protegir espais naturals, persones i habitatges contra el foc (desenvolupat íntegrament per nosaltres) en el que treballem des de l’any 2006. Tota la producció tècnica i de manufactura és nacional. Som una consultora d’enginyeria ambiental i agroforestal que presta servei a persones, empreses, administracions públiques, i organitzacions a escala nacional i internacional amb més de 20 anys experiència en diferents tipus de projectes. Este projecte se centra en la denominada “Interfície Urbana – Forestal” o zona de contacte entre zones poblades i zones forestals que poden veure’s afectades per un incendi.

Sostenibilitat

La sostenibilitat ja no és una opció, és una necessitat.

Conscients d’això, enfoquem els projectes de forma transversal, integral i integrada. Dissenyem solucions d’enginyeria forestal avançada per a persones, empreses, organitzacions o administracions públiques seguint criteris de desenvolupament sostenible en un sentit ample del terme. Si no integra el respecte ambiental, la component social i la viabilitat econòmica, no és sostenible. Intentem protegir el territori amb actuacions agroforestals respectuoses amb els valors territorials i amb les inquietuds de les persones que l’habiten. Lògicament, també s’han de poder pagar les factures… =)

Dissenyem sistemes de defensa contra el foc basats en enginyeria ambiental de primer nivell, silvicultura ecohidrológica per protegir l’aigua i el bosc, pirojardineria per fer zones enjardinades resistents al foc, l’ús d’aigua regenerada per a generar tallafocs verds amb regs prescrits, fins i tot durant l’època de sequera, i tractem d’aconseguir solucions adaptades al Canvi Climàtic i els seus efectes.

Professionalitat

Darrere del projecte SIDEINFO® i de Medi XXI GSA hi ha un equip compromès, multidisciplinari, solucions integrals, integrades, sostenibles i funcionals.
Tenim convenis de col·laboració signats i operatius amb diverses universitats i equips de investigació tant a escala estatal com Europea.

Tenim acords amb diversos professionals independents i equips tècnics especialitzats en diversos àmbits de l’enginyeria que complementen el nostre coneixement específic, i des de l’any 2018 treballem en col·laboració amb Veolia, que ens aporta, entre d’altres, solucions per la generació d’aigua regenerada a la lluita contra el foc en zones poblades.

Innovació tecnològica

Enginyeria ve d’enginy. I l’enginy és la base de la innovació i la tecnologia.
Des del inici de la nostra activitat professional fa més de 20 anys incorporem solucions disruptives i innovadores que ens han permès dissenyar solucions que després de tot l’esforç i la inversió han aconseguit reconeixement nacional i internacional com a Best Practice de l’Organització de Nacions Unides aconseguit en 2012 en el catàleg de Ciutats per a un Futur més Sostenible.

Som responsables de l’enginyeria que hi ha darrere del sistema de defensa contra incendis forestals més gran d’Europa, i el segon més gran del món. Disposem de una plataforma pròpia de gestió operativa (SIDEINFO® NETSense™) que a partir de la informació d’una xarxa sensorial sense cables instal·lada als arbres alimenta la intel·ligència del sistema de defensa activa.

Hem desenvolupat solucions de Realitat Augmentada i Realitat Virtual per a formació específica, i aplicacions per a dispositius mòbils orientades a facilitar la gestió de l’emergència per incendi forestal.

Compromís

Ubuntu, jo sóc perquè nosaltres som.
Esta antiga paraula de la tribu sud-africana Xhosa (a la que pertanyia Nelson Mandela) representa el valor del compromís mutu d’unes persones amb altres. Des de Medi XXI GSA pensem que no estem sols en el món. Formem part d’una gran totalitat. Per això, tenim un gran compromís amb els nostres professionals, les persones i l’ecosistema que ens sustenta.

Apostem per deixar de costat els individualismes propis de la societat moderna i posar en pràctica aquesta filosofia africana que destaca pels valors com l’empatia, la cooperació i el bé comú. Treballem amb comunitats, pobles, equips… perquè les persones juntes, som més fortes. Cuidem el món rural. Treballem des del món rural.

“La ignorància porta a la por, La por porta a l’odi, i l’odi a la violència. Eixa és l’equació”

Averroes

Filòsof i metge andalusí

Autoprotecció. Flexibilitat. Eficaç.

SIDEINFO és un sistema dissenyat per dotar els nuclis poblats ubicats en terrenys forestals d’una estructura defensiva davant d’un eventual incident relacionat amb el foc.

SIDEINFO està instal·lat a diverses urbanitzacions i hi ha diferents versions que s’adapten a les necessitats de l’entorn.

SOLICITA INFORMACIÓDESCARREGA PDF INFORMATIU